ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Найкращі подарункові книги для дітей

Мистецтво оформлення дитячих видань не знає меж. З ним подарункові книги стають схожими на чарівні фоліанти. Завдяки креативному баченню художника улюблені персонажі оживають на кожній сторінці. Тож, щоб дитина полюбила читання, зробіть їй особливий презент. Ділимося з вами добіркою найкращих видань.

Що підійде найменшим читачам?

Зацікавити сучасних малюків чимось, окрім гаджетів, доволі важко. Тому дитячі видавництва все частіше публікують інтерактивні книги з різноманітними завданнями. Але свої позиції в топі найпопулярнішої літератури українською мовою утримують і класичні варіанти:

  • збірки казок народів світу;
  • колекція «Цікаве всередині» Елеонори Барзотті;
  • твори Ганса Крістіана Андерсена;
  • яскраві книги у подарунок за діснеївськими мультфільмами;
  • вімельбухи.

Якщо купуєте видання своїй дитині, читайте разом. Проявіть акторське мистецтво, вимовляйте діалоги по ролях. Тоді книга стане улюбленим способом дозвілля малечі.

Чим здивувати школяра?

Не знаєте, що купити хлопчику чи дівчинці на день народження? Замовляйте про Гаррі Поттера книги на подарунок на сайті https://fama.ua/uk/podarki/knygy. Серія з семи томів, окрім головного сюжету, містить розбір заклинань, що використовувалися героями, розповідь про членів Ордену фенікса та пожирачів смерті, екскурс в історію протистояння противників і прибічників лорда Волдеморта.

Якщо шукаєте книгу на подарунок юному спортивному фанату, зупиніться на «Енциклопедії футболу». На її сторінках детально розповідається про становлення улюбленої гри мільйонів, національні збірні країн, кубкові турніри та найвидатніші досягнення геніальних форвардів, захисників і воротарів усіх часів.

«Міфи Давньої Греції» Миколи Куна — ще одна книга у подарунок, яку можна замовити як безпрограшний варіант. Діти познайомляться з могутніми богами, безстрашними героями, їхніми подвигами та битвами. Перекази охоплюють період від створення світу до подій, що відбулися після падіння Трої. Завдяки чудовому виданню безкомпромісний Зевс, відважний Геракл, легковажний Ікар та мудра Пенелопа стануть ближчими.

Як зробити ексклюзивний подарунок?

Колекційні книги, які будуть передаватися в родині з покоління в покоління, — бібліотека дитячої літератури з 10 томів у шкіряній палітурці. Підлітки із захопленням поринуть у пригоди Робінзона Крузо та Олівера Твіста, побачать світ очима Білого Ікла, познайомляться з героями страшних казок братів Грімм.

Ще один висококласний презент — «Дитяча енциклопедія». Десятитомник, «одягнений» в італійську шкіру Maronne Robbat, стане не тільки невичерпним джерелом корисної та цікавої інформації, а й елітною прикрасою книжкової полиці. В Україні цей примірник вважається рідкісним, за ним полюють колекціонери. Тому не вагайтеся, купуйте та отримуйте задоволення від щирої радості нового власника розкішного видання!