ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Народний депутат Андрій Іванчук взяв участь у відкритті нового спортзалу Коломийського ліцею №9. ФОТО

Сьогодні в Коломиї урочисто відкрили та освятили новий корпус дев'ятого ліцею з сучасним спортивним, хореографічним та тренажерним залами. На урочистості запросили народного депутата Андрія Іванчука, який сприяв виділенню коштів на проєкт з державного бюджету.
Як зазначив голова Коломийської громади Богдан Станіславський, на цей спортзал школа чекала не менш як 30 років: "Два роки тому це будівництво розпочали, а після паузи - вдалося завершити споруду за кілька місяців. Це сталося завдяки об'єднанню наших зусиль та програми Президента "Велике будівництво". До слова - це вже п'ятий об'єкт, зданий в рамках підтримки держави".
Богдан Станіславський також подякував за сприяння народному депутатові Андрієві Іванчуку, який завітав на відкриття з донькою Віталіною:
"Дякую Андрію Іванчуку, будівельникам та всім іншим причетним до реалізації цього проєкту. Завдяки нашим спільним зусиллям діти будуть займатися спортом й навчатися в комфортних умовах, а отже - тішитимуть нас новими здобутками й досягненнями".

Як повідомляли, Андрій Іванчук пролобіював виділення з держбюджету коштів на капітальний ремонт вулиць ШкрумелякаЧайковськогоВинниченка, Старицького у Коломиї.

Також за кошти держбюджету за сприяння народного депутата  відремонтовано декілька доріг і відкрито дві сучасні амбулаторії в Городенківській громаді. А нещодавно у середмісті Городенки завершили масштабну реконструкцію пішохідної зони. Кошти на роботи виділили з державного бюджету за сприяння Андрія Іванчука.