ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Надзвичайна ситуація: на Франківщині затоплює районний центр. ФОТО

Місто Долину затоплює. У зв'язку з надзвичайною ситуацією, що склалась, мер Долини Володимир Гаразд звернувся до мешканців.

"У зв’язку з понаднормовими сильними опадами дощу у місті та окремих селах склалась надзвичайна ситуація.
Терміново організований ЦІЛОДОБОВИЙ ШТАБ на чолі з Віктором Громишом Viktor Gromysh з числа заступників міського голови та керівників управлінь та комунальних підприємств міста.
Управління благоустрою та інфраструктури Віталій Юсип +380 (67) 344 37 58 та його підлеглі патрульні цілодобовий тел. +380 800 501 089
https://www.facebook.com/inspekcia.dolyna цілодобово моніторять та контролюють ситуацію на двох службових авто. Також вони готові надати допомогу.

З берегів вийшла вода у кількох водних артеріях міста і сіл: Сівка, Млинівка, Турянка і т.п., а тому ряд вулиць, будинків та об’єктів міста та сіл попали в зону затоплення.

Прошу жителів міста та сіл, у випадку загрози їх життю звертатись до секретаря штабу Любомир Кіщук тел. 0502279868, 0971841467.

Якщо вас затоплює і ви не можете перебувати у своєму житлі, якщо ви не маєте альтернативних варіантів відселення, то ми разом зі службою МНС Andriy Panas надамо допомогу.
У разі такої потреби набирайте службу МНС - тел. 101
Для цього готується місця для тимчасового відселення людей у спорткомплексі міста , а при необхідності також ліцею - інтернату.

Прошу людей не панікувати і звертатись до штабу тільки у випадках загрози їх життю. Зрозумійте правильно, що відкачувати воду з підвалу чи з городу до завершення опадів ніхто не буде. Так само, ніхто не буде рятувати домашніх тварин, птицю чи худобу. Зараз мова йде тільки про життя людей.

У випадку відсутності світла, газу чи води, прошу телефонувати до відповідних служб, котрі теж попереджені. Жителів багатоповерхівок прошу телефонувати до своїх управлінських компаній, або до начальника управління жкг Сергій Гаргат +380 (96) 947 24 19
або до секретаря штабу.

Крім того, депутати всіх округів ОТГ також повідомляються про надзвичайну ситуацію, а тому можете звертайтись про допомогу до них.
Жителі сіл також можуть телефонувати до своїх старост, чи осіб що виконують їх обов’язки.

Також ви можете писати про свої проблеми та виставляти відео під цим постом. Штаб опрацює ваше звернення. Прохання писати не в групі, а безпосередньо на моїй сторінці, бо поширень багато і можемо щось пропустити.

Разом подолаємо усі виклики", - йдеться у дописі.