ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Тлумаччині відбулося традиційне “Свято неба”. Як це було. ФОТО

У неділю, 13 жовтня, в селі Ісаків на Тлумаччині провели традиційне “Свято неба”: Eco-Active Life Style.

Для гостей свята підготували насичену розважальну програму, польоти на детальтапланах, “смачну” локацію та багато іншого.

Дністровське Басейнове управління водних ресурсів долучилося до організації свята й підготувало для учасників цікаву розмову про Дністер, його особливості і цікавинки, збереження води та природи басейну.

“Також для найуважніших слухачів провели вікторину. Люди настільки активно відповідали, що за результатами конкурсу визначили одного переможця, два другі місця і аж чотири треті! Всі учасники отримали від Дністровського БУВР брендовані екосумки з подарунками”, – йдеться на фб-сторінці Дністровського БУВР, інформує “Галка”.

Окрім того на локації “Творча майстерня” гості свята охоче милувалися найкращими світлинами учасників всеукраїнського конкурсу фотографії “Дністер – ріка життя і краси”.

Традиційно великою увагою всіх присутніх користувався злітно-посадковий майданчик, де всі охочі могли політати над Дністром з інструктором. Для найменших учасників свята провели турнір на дальність польоту паперового літачка.