ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті з автомобіля вкрали 23 тис. грн

Правоохоронці застерігають прикарпатців: не залишайте цінні речі в автомобілях. Залишене в салоні автомобіля майно може стати легкою здобиччю для крадіїв. Увагу злочинця привертає все, що лежить на видному місці. Крім того, навіть якщо певна річ не має великої цінності, вам можуть заподіяти матеріальні збитки, розбивши скло.

Приміром, днями від автозлодіїв потерпів франківець. Чоловік на декілька хвилин залишив свій автомобіль відчиненим, чим і скористався зловмисник - з салону зникла барсетка, в якій були документи та  23 тисяч гривень, повідомляє обласна поліція.

Правоохоронці працюють над розкриттям злочину та наголошують, що єдиний і найбільш дієвій спосіб вберегтися від крадіжки – це не залишати в салонах цінних речей.

"Виходячи з автомобіля навіть на 5 хвилин, не забувайте замикати його та забирати з собою усе майно. Обладнайте свій транспортний засіб надійними сигналізаційними системами. Намагайтеся паркуватися на стоянках з охороною, а в нічний час ставте автомобіль в гараж.

Пам’ятайте! Цілісність ваших речей залежить, в першу чергу, від вас самих – вашої обережності та уважності", - наголошують в поліції.

Фото ілюстративне