ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті водій напідпитку збив жінку-пішохода і втік. ФОТО

17 жовтня близько 21 години до поліцейських надійшло повідомлення про ДТП у селі Нижній Березів, що в Косівському районі. Поліцейські встановили, що на одній із вулиць населеного пункту невстановлений автомобіль допустив наїзд на жінку-пішохода, а після скоєного втік.
Потерпіла рухалася узбіччям дороги в попутному напрямку з транспортним засобом. У результаті аварії 41-річна місцева мешканка отримала тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлена до лікарні, повідомляє обласна поліція.
Завдяки першочерговим розшуковим діям працівники групи реагування патрульної поліції спільно з оперативниками упродовж двох годин розшукали винуватця аварії та транспортний засіб за місцем проживання керманича. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець.
Правопорушника у медичному закладі перевірено на стан сп’яніння, результат позитивний – 1,4 проміле.
За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння» Кримінального кодексу України.
У ході досудового розслідування слідчими призначено ряд експертиз та перевіряються усі обставини автопригоди.
Поліцейські Івано-Франківщини вкотре наголошують учасникам дорожнього руху дотримуватися ПДР та не сідати за кермо напідпитку.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.