ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті викрили на хабарництві посадовця Пенсійного фонду. ФОТО

Правоохоронці затримали на отриманні неправомірної вигоди керівника одного зі структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області. Слідчі попередньо встановили, що посадовець налагодив злочинну схему, відповідно до якої одержував відкати від переможців процедур державних закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти у розмірі 10-15% від загальної суми договору.
22 липня слідчі слідчого управління спільно із співробітниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури затримали зловмисника в службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди в сумі 12 тисяч гривень від суб’єкта господарювання, повідомляє обласна поліція.
Кошти та відповідні документи про проведені підрядні роботи вилучено.
Посадовця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.