ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті відкриють Німецько-українську літню наукову школу

30 червня в ПНУ відбудеться урочисте відкриття Німецько-української літньої наукової школи "Перспективи біомедицини: імунотерапія раку".
 
Про це інформує Бліц-інфо.

Співорганізаторами Школи виступили: кафедра біохімії та біотехнології ПНУ ім. Василя Стефаника, відділ гастроентерології, гепатології та ендокритології університету "Вища медична школа Ганноверу (Німеччина), відділ клінічного співробітництва дерматоонкології Німецького науково-дослідного центру з онкології (Гейдельберг) та університетський медичний центр Мангейм Гейдельберзького університету (Німеччина), кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова.

Метою школи є поширення знань про сучасні досягнення у галузі імунотерапії захворювань людини, зокрема раку, та встановлення контактів між дослідниками Німеччини та України.

Практичний курс передбачає ознайомлення з сучасними імунологічними та біохімічними методами, які використовуються у фундаментальних дослідженнях раку, а також учасники отримають практичні поради щодо успішного планування кар’єри, пошуку грантів, написання та подавання заявок на отримання фінансування наукових проектів.

Детальніше з програмою школи можна ознайомитися за посиланням.