ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті сталася пожежа на свинокомплексі. ФОТО

2 вересня  о 9:11 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу будівлі свинокомплексу ТзОВ «Ґудвеллі Україна» в селі Тустань Галицького району. До місця пожежі було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №3 м. Галич, місцевої пожежної команди смт. Більшівці та Державного пожежно-рятувального посту м. Бурштин.

Як з’ясувалося, виникла пожежа будівлі свинокомплексу з 4-х секцій свинокомплексу розміром в плані 20х200м, в яких перебуває близько 28-30 тисяч свиней різного віку на території. Площа пожежі  становить близько 2500 м кв., повідомляє Управління ДСНС області.

Як зазначається, оскільки повідомлення про пожежу не було своєчасним,  на час прибуття перших підрозділів вже спостерігався відкритий вогонь на великій площі.

ОНОВЛЕНО: В найкоротші терміни було залучено велику кількість сил та засобів для гасіння пожежі. Всього залучено 66 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки, в тому числі 12 автоцистерн. Об 11:20 пожежу було локалізовано, а об 11:44 – ліквідовано.