ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті шахраї дзвонять підприємцям від імені податківців

Як повідомили в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області, на стаціонарні та мобільні телефони підприємців надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші.

Зокрема, шахраї телефонували бізнесменам і вимагали грошові кошти під приводом того, щоб не проводити перевірки даних платників.

Дзвінки псевдоподатківців надходять із номерів мобільних телефонів +380661187894 та +380950682297.

З метою легкої наживи злочинці можуть використовувати й інші номери телефонів, розрахункові рахунки різних банківських установ та представлятися керівництвом або іншими посадовими особами податкової служби області.

"Звертаємося до суб’єктів господарювання з проханням бути пильними і не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб податкової служби області та вимагають чи просять грошові кошти, ні в якому разі не віддавайте кошти", - наголошують податківці.

Про факти шахрайських дій ви можете повідомити відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в Івано-Франківській області за номером (0342) 77-19-11, органи внутрішніх справ (тел. 102) або зателефонувати за номером «гарячої» телефонної лінії ДПС України «Пульс» 0-800-501-007 (напрямок «4»).