ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті правоохоронцю повідомили про підозру у хабарництві та підроблені документів

Правоохоронця з Прикарпаття підозрюють у зловживанні впливом та збуті підробленого водійського посвідчення. За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури йому повідомлено про підозру за ч.2 ст. 369-2 та ч.1 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Слідство , що інспектор одного з відділень поліції на Прикарпатті за грошову винагороду в розмірі 700 доларів США обіцяв місцевому жителю вирішити питання щодо видачі водійського посвідчення. Правоохоронець гарантував видачу документу без належного оформлення, подачі документів та фізичної присутності самого водія.

Отримавши частину коштів, інспектор намагався вплинути на прийняття рішення уповноваженим працівником територіального сервісного центру, але той відмовився виконувати незаконне прохання. Щоб не повертати отримані гроші, правоохоронець вирішив передати замовнику підроблене посвідчення.

Підозрюваного звільнено з посади. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові за оперативного супроводу Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.