ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті невідомі облили редактора газети нечистотами. ФОТО, ВІДЕО

За інформацією обласної поліції, 24 листопада близько 13:00 надійшло повідомлення на лінію «102», що в офіс редакції в Івано-Франківську забігли п`ятеро невідомих у медичних масках. Один з них вилив на редактора, який перебував у приміщенні, нечистоти. З місця події зловмисники втекли, а редактор звернувся до поліції.
 
Як стало відомо, йдеться про редакцію газети  Голос ІФ.

Відповідне повідомлення з'явилося сьогодні на сайті видання.

“Увага репост! Сьогодні о 13:00 год. до редакції газети Голос ІФ увірвалися злочинці у кількості 6 чоловік і погрожуючи вбивством вилили на мене, як журналіста відро з лайном. Я та наші журналісти проводимо резонансні журналістські розслідування стосовно корупції у владі та зв’язків посадовців із організованою злочинністю. Прикладом є ДП УДКТІагротранс захоплене за підробленими документами Судовою адміністрацією України, розслідуванням корупції серед посадовців. Розцінюю цей зухвалий злочин, як тиск на незалежну пресу.

Незважаючи на це хочу повідомити злочинців та посадовців з органів влади, що ми не припинимо нашу діяльність. Зло буде покаране, а правда переможе! Дякую усім хто по ділиться цією інформацією, злочині найбільше бояться світла, – зазначив Гудзінський.

В обласній поліції наголосили, що на даний час проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення, а також свідків події.

За цим фактом сектором дізнання розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.