ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті чоловік намагався відкупитися за водіння у стані сп’яніння

Майже 10 тисяч гривень у якості хабара запропонував заступникові начальника відділу поліції мешканець Івано-Франківської області за можливість уникнення адміністративної відповідальності. Під час передачі неправомірної вигоди чоловіка затримали.

Про це інформує Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Працівники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ одержали інформацію про те, що одному із заступників начальника Городенківського ВП пропонує корупційну оборудку місцевий мешканець.

Встановлено, що 31-річного чоловіка зупинили співробітники поліції за кермом автомобіля у стані сп’яніння. За цим фактом було складено адміністративний протокол. Невдовзі після події правопорушник прийшов до посадовця поліції і спробував домовитися: не відправляти адміністративні матеріали до суду взамін за «винагороду» - 300 доларів США та 2 тисяч гривень.

Водій-хабародавець був затриманий у службовому кабінеті старшого лейтенанта поліції працівниками внутрішньої безпеки НПУ та слідчими ГУНП у Івано-Франківській області під процесуальним керівництвам Тисменицької місцевої прокуратури відразу після передачі коштів. Наразі готується оголошення підозри чоловікові. 

Читайте також: В Івано-Франківську СБУ завадила масштабному збуту контрафактних підакцизних товарів

Нагадуємо, пропозиція чи надання неправомірної вигоди службовій особі – кримінальне правопорушення, за вчинення якого передбачено позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.