ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщину у рамках співпраці завітала делегація з Польщі. ФОТО

9 серпня у Печеніжинську об'єднану територіальну громаду в рамках Угоди про дружбу і співробітництво прибула делегація із ґміни Триньча (Польща).

Селищний голова Ігор Довірак у вітальному слові  висловив сподівання, що знайомство з печеніжинською громадою подарує багато нових вражень і найкращих спогадів, а також зазначив, що для печеніжинців міжнародна співпраця дає можливість знайомитися з процесами європейського розвитку громад, запозичувати досвід вдосконалення і налагодження життя у громаді, повідомляється на сайті ОТГ.

А головне - інтегрувати молодь, залучати її вивчати культуру європейських країн, знайомитися з європейськими цінностями, а також ділитися своїми надбаннями, досягненнями і традиціями.

З 2016 року триває співпраця між Печеніжинською об’єднаною територіальною громадою і ґміною Триньча Пшеворського повіту Підкарпатського воєводства. Цього року дитяча футбольна команда Печеніжинської ОТГ на запрошення війта Ришарда Єндруха відвідали ґміну Триньча (Польща), де безкоштовно відпочивали та оздоровлювались.