ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщині відбулося районне свято "Навіки будь єдина, моя ти рідна Україно"

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 28-ї річниці Незалежності України на центральній площі Гвіздця відбулися святкові урочистості.

У заході взяли участь народний депутат України Андрій Іванчук, голова райдержадміністрації Любомир Глушков, перший заступник голови райдержадміністрації Нестор Печенюк, керівник апарату райдержадміністрації Михайло Беркещук, керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, підприємств, організацій та громадськість, пише Коломийська районна рада на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Розпочалося свято з урочистої ходи, виконання державного гімну, підняття Державного Прапора України, а також покладення квітів до статуї Матері Божої та пам’ятного знака Небесної сотні. Молитовно благословити усіх присутніх завітали настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ селища Гвіздець отець Любомир Ярославський, настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ селища Гвіздець отець Ярослав Розподняк, настоятель Храму великомученика Димитрія Солунського УПЦ села Берем’яни отець Василь Петльох.

Опісля відбулося нагородження грамотами голови районної державної адміністрації та голови районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі та з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

Читайте також: У небі над Коломиєю майорів жовто-блакитний стяг. ФОТОФАКТ

 

Завершився захід святковим концертом за участю колективів району.