ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщині місцеві мешканці розблокували дорогу "Кам’янець-Подільський – Татарів". ФОТО

Проїзд дорогою Р-24 Татарів - Кам'янець-Подільський у Коломийському районі відновлений: мешканці села Мишин розблокували дорогу.

На ліквідації ямковості працюють ремонтні служби, інформує Фіртка.

Нагадаємо, сьогодні вранці мешканці села Мишин Коломийського району продовжили блокувати дорогу "Кам’янець-Подільський – Татарів". Люди вимагали негайного ремонту аварійного автошляху.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області, у травні – червні відомство довело план-завдання на ліквідацію ямковості на ділянках автодороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, що проходить селами Коломийського району.

Підрядна організація ДП "Івано-Франківський облавтодор" частково ліквідувала ямковість у селах Нижній Вербіж (105–109 км) та П’ядики, Ценява, Підгайчики, Старий Гвіздець (126–146 км). Усього з початку ремонтно-будівельного сезону на вказаних ділянках ліквідовано 3,4 тис. м² дорожнього покриття.

Крім того, САД розробила у червні та оголосила закупівлю на поточний середній ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, в тому числі і територією Коломийського р-ну.

Однак, згідно з чинним законодавством та на вимогу Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, вищезазначена закупівля скасована.

У вівторок, 9 липня оголошено нову процедуру проведення публічної закупівлі на поточний середній ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Розкриття пропозиції очікується 9 серпня.