ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщині колишній депутат сільської ради заплатить 850 грн штрафу за несвоєчасне подання декларації

11 листопада 2021 року постановою судді Коломийського міськрайонного суду колишнього депутата сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог ч.1 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).
В судовому засіданні встановлено, що депутат сільської ради Коломийського району без поважних причин не подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік перед звільненням та після звільнення, хоча фактично декларації ним подані в порушення строків, повідомляє пресслужба Коломийського суду.
Вину у вчинених правопорушеннях чоловік визнав повністю. При накладенні стягнення суд врахував особу правопорушника, який позитивно характеризується за місцем проживання, до адміністративної відповідальності притягується вперше, щиро розкаявся у вчиненому.
Згідно з постановою суду на особу накладено адміністративне стягнення відповідно до ст. 36 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень 00 копійок та стягнуто судовий збір у дохід держави в сумі 454 (чотириста п’ятдесят чотири) гривні.
Постанова суду законної сили не набрала.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.