ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Калинівському ринку у Чернівцях хочуть організувати шоп-тури і дні розпродажу

На Калинівському ринку планують організувати шоп-тури для покупців з інших регіонів і дні розпродажу. Таку ідею адміністрація спільно з профспілкою підприємців підтримала на нещодавніх зборах.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив генеральний директор комунального підприємства Ігор Маслянчук.

"Під час карантину втратили багато ресурсів і заробітків і адміністрація, і підприємці. Тож такі акції стануть можливістю спільного виходу із ситуації, в якій ми опинилися", – розповів він.

За його словами, у серпні в західних областях України розпочнеться активна рекламна кампанія: інформувати про знижки і дні розпродажу на Калинці будуть і на Закарпатті, і на Волині.

"Для початку запустимо рекламу в західних областях – Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та на Волині, – каже Маслянчук. – Нам потрібен розголос про те, що наш ринок в умовах карантину працює повноцінно. Готові прийняти покупців з усіх куточків України".

Адміністрація Калинки планує домовлятися з перевізниками з інших областей про організацію шоп-турів на найбільший базар Чернівців.

"Є попередня домовленість із підприємцями про організацію днів розпродажу. Плануємо, що такі акції відбуватимуться раз на місяць або раз на квартал. Одна з наших ідей – контейнери підприємців, які братимуть участь у цьому розпродажі, позначатимуть символічними прапорцями чи наліпками. Це означатиме, що цей підприємець знизив ціни на товари на період дії акції", – розповів Ігор Маслянчук.

За словами гендиректора Калинки, перший День розпродажу може відбутися наприкінці серпня.

"Плануємо, що напередодні осіннього сезону потрібно буде провести таку акцію", – сказав Маслянчук.

Перевізників, які привозитимуть покупців з інших регіонів України, адміністрація ринку обіцяє забезпечити місцями для паркування автобусів у центральній частині Калинки.

Такими нововведеннями адміністрація ринку хоче допомогти підприємцям збільшити прибутки.

"Про прибутки для самого комунального підприємства ми в рамках цієї акції ще не думаємо, – каже керівник ринку. – Доходи для Калинки збільшаться, коли більше зароблятимуть підприємці".