ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На горі Піп Іван українські спортсмени зіграли у бадмінтон. ФОТО

У суботу, 5 жовтня 2019 року на вершину гори Піп Іван завітали справжні поціновувачі гри «Бадмінтон», яка входить до переліку олімпійських видів спорту.

Більше того, нещодавно, відбулася церемонія підписання договору про проведення чемпіонату Європи з бадмінтону-2020 у Києві між Федерацією бадмінтону України та Європейською конфедерацією бадмінтону, повідомили у Відділенні НОК України в Івано-Франківській області.

З метою популяризації бадмінтону серед населення України та напередодні Чемпіонату Європи, який відбудеться весною у м.Київ на карпатській вершині грали у бадмінтон титуловані українські спортсмени, а разом з ними й президент федерації бадмінтону в Івано-Франківській області – Ігор Цепенда та голова відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін.

Слід відзначити, що на основі фото та відеоматеріалів, відзнятих про цю подію буде сформовано мотиваційний відеоряд, який сприятиме залученню населення до занять цим видом спорту.