ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині відійшла у вічність молода вихователька дитсадка

В Івано-Франківську відійшла у вічність молода вихователька дитсадка "Калинонька" Софія Студент.
Про це повідомляють на сторінці закладу у фейсбук.
"Калинонька" сумує і плаче... Вчора відійшла у вічність наша колега, подруга, ніжна, любляча мама і дружина Софія Студент.
Словами не можна передати весь біль і печаль...
Як страшний сон...
Запам'ятаємо Тебе усміхненою, життєрадісною, готовою в будь яку хвилину прийти на допомогу.
Вічний спокій Твоїй душі дорога Софійко ...
Ти залишишся завжди в пам'яті колег, друзів, батьків вихованців..." - йдеться у дописі.
Як стало відомо, 35-річна Софія Студент хворіла на коронавірус. Про це раніше у фейсбук повідомляла мати померлої Оксана Рошик:
 
"Дорогі друзі і всі добрі люди!У нашій сім"ї страшна біда.Моя дочка Студент Софія,35 років має, захворіла на коронавірус,вже два тижні в лікарні, зараз в реанімації,на апараті"Сіпап',зовсім не може дихати, вона вагітна,30 тижнів, вдома ще двоє діточок.Дуже важкий стан, поражені всі легені,завтра мають забирати дитинку,не знаю чи кесерево,чи як,бо не вистачає кисню.Я в розпачі,лікарі роблять все можливе, за що їм щиро вдячна,кажуть тільки молитись..."
 

Директор обласного перинатального центру Юрій Павлушинський повідомив “Галці”, що через важкий стан вагітної, медики були змушені робити їй кесаревий розтин на тридцятому тижні вагітності. Дівчинка, вагою у кілограм 350 г наразі у важкому, але стабільному стані.

“Стан дівчинки відповідає часу і розвитку плоду. Стан важкий, але стабільний, сподіваємося на позитивну динаміку”, – зазначив медик.

Він додав, що дані в світі та Україні свідчать про високу уразливість вагітних жінок до коронавірусу, особливо на останніх тижнях вагітності. Точні причини смерті Софії Студент визначить посмертна експертиза.