ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині від роботи відсторонили 575 невакцинованих працівників освіти. ВІДЕО

В Івано-Франківській області 575 працівників освіти відсторонили від роботи у 288 навчальних закладах. Про це під час сьогоднішньої наради під головуванням голови облдержадміністрації з головами райдержадміністрацій, районних рад та територіальних громад повідомив директор Департаменту освіти та науки Віктор Кімакович.

За його словами, в області є понад 600 закладів освіти. В середньому від роботи відсторонили одного-двох працівників з одного навчального закладу.

"Станом на 15 листопада провакциновано 47 108 працівників усіх закладів освіти, що становить 94% від загальної кількості закладів (від дитячих садочків до вузів). Зокрема, у школах вакциновано 95% працівників, у дошкільних навчальних закладах – 93%, закладах позашкільної освіти – 93%, закладах професійно-технічної освіти – 95%, закладах фахової передвищої освіти – 91%, у вищих навчальних закладах – 88%", – доповів Віктор Кімакович.

Директор Департаменту освіти та науки нагадав, що до роботи допускатимуть людей з двома дозами вакцини чи за наявності ПЛР-тесту.

З його слів, на сьогоднішній день у звичному режимі працюють 22% закладів освіти області, решта – на дистанційному навчанні.

"Сьогодні хворіють 184 учні та 160 працівників. 439 школярів у 107 класах і  289 працівників освіти перебувають на самоізоляції", – додав Кімакович.

Пряма мова - у відео з 26 хвилини.

Головне фото ілюстративне

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.