ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині понад добу шукали грибника, який заблукав у лісі. ФОТО

5 жовтня об 11:55 до рожнятівських рятувальників надійшло повідомлення від чергового  поліції про надання допомоги в пошуку громадянина 1957 року народження, жителя села Рівня, який 4 жовтня близько 14:30 пішов до лісу по гриби та по даний час до місця постійного проживання не повернувся.
 
О 12:25 на пошуки виїхало Осмолодське пошуково-рятувальне відділення та о 12:35 Івано-Франківське пошуково-рятувальне відділення, повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.
 
5 жовтня обстежено лівий берег річки Лімниця від села Рівня до села Слобода-Рівнянська та 5 га лісового масиву між вищезазначеними населеними пунктами Рожнятівського району.
 
6 жовтня о 10:35 однією з пошукових груп чоловіка знайдено в задовільному стані. В даний час "Богуном" здійснюється транспортування потерпілого до автомобіля швидкої невідкладної медичної допомоги.
 
Всього від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області було залучено 12 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки, в тому числі «Богун».
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.