ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині перекинулася вантажівка з цистерною для газу. ФОТО

28 грудня близько 19 год. до Надвірнянської  поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Цуцилів сталася  ДТП за участю вантажного автомобіля.

Як попередньо встановлено, на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» вантажний автомобіль марки «ОККО» з цистерною для перевезення газу 20 т не впорався з керуванням і  з’їхав в кювет, повідомляє обласна поліція.

На момент прибуття рятувальників витоку газу не було. Рятувальники  від’єднали клеми АКБ автомобіля, провели бойове розгортання та  подали ГПС-600 для створення пінної подушки, а також провели заміри на загазованість, повідомили в ДСНС області.
 
Через органи місцевої влади, організовано оповіщення жителів 15 житлових будинків, в яких проживає 40 людей (радіус оповіщення 200 м від місця події).
На місці події для забезпечення безпеки від Управління ДСНС в області виставлено два пости спостереження: залучено 8 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки.
 
Через кожні  2 години проводиться замір на загазованість. Рух автотранспорту не заблокований, забезпечення проїзду регулюється працівниками патрульної поліції.