ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині майстра лісу підозрюють у вирубці лісу на понад пів мільйона

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури майстру лісу повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам (ч.2 ст. 367 КК України).
За даними слідства, майстер лісу одного із лісництв ДП «Кутське лісове господарство», неналежно виконуючи свої службові обов’язки щодо охорони довіреної йому території лісу, допустив незаконні рубки дерев, повідомляє обласна прокуратура.
Внаслідок цього державним інтересам у сфері охорони навколишнього природного середовища спричинено матеріальну шкоду на понад 542 тис грн.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові.
"Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду", - йдеться у повідомленні.

Фото ілюстративне

Читайте такожДиректора лісгоспу, який на смерть збив 9-річну прикарпатку і втік, триматимуть під вартою без права на заставу. ФОТО