ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині із затонулого автомобіля витягли тіло жінки, чоловіка шукають

Тривають пошуково-рятувальні роботи на р. Білий Черемош в с. Яблуниця Верховинського р-ну, де 22 червня о 00.12 год. легковий автомобіль марки «Opel Frontera» з’їхав з дороги в ріку.

За попередньою інформацією, в транспортному засобі перебувало 2 осіб (водій гр. 1967 р.н, житель с. Полянки, та пасажирка 1970 р.н., жителька с. Стебні), повідомляє Управління ЦЗ населення ОДА.

 

 22 червня о 13.42 год. поступило повідомлення , що транспортний засіб водою понесло вниз по течії.

О 15.32 год. в с. Черемошна Верховинського р-ну працівниками Верховинського ПРВ з річки Білий Черемош витягнуто тіло загиблої жінки.

Транспортний засіб візуально не спостерігається.

О 16.30 год. рятувальники Ворохтянського ПРВ з снігоболотоходом «Богун» (5 чол., 2 тех) прибули в с. Устеріки Верховинського р-ну для надання допомоги в проведенні пошукових робіт. О 20.50 год. в с. Яблуниця Верховинського р-ну місцеве населення за допомогою вантажного автомобіля витягнуло автомобіль марки «Opel Frontera» на берег  р. Білий Черемош, тіла загиблого чоловіка не виявлено.

Пошукові роботи призупинено Верховинське ПРВ та Ворохтянське ПРВ повертаються в розташування підрозділів, зранку 23.06.2020 роботи будуть продовжені.