ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині для дітей полеглих героїв влаштували свято Миколая. ФОТО

Напередодні Свята Миколая для понад пів тисячі дітей загиблих Героїв організували розважальну програму - з цікавими конкурсами та дозвіллям, переглядом кіно та, звісно, подарунками від Чудотворця.
На захід завітали голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук, її заступниця Людмила Сірко.
«Кожна дитина має вірити у диво, - переконана керівниця області. - А особливо діти, які бачили прощання матерів, коли ті відправляли батьків на війну, діти, родини яких спіткало горе, коли батьки не повернулися з поля бою. У переддень такого світлого свята, коли стаються дива і здійснюються найзаповітніші дитячі мрії, хочеться подарувати діткам наших оборонців якомога більше позитивних емоцій і бачити на їхніх обличчях щирі посмішки».
Варто додати, що вчора святковий настрій подарували також і для сотні діток - вихованців установ соціального захисту області та дітей з інвалідністю.
«Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до проведення цього дійства, допомогли з подарунками. Бо наші діти мають вірити у дива, а всі їхні мрії неодмінно втілюватись», - підкреслила Світлана Онищук.