ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Франківщині автомобіль з'їхав з дороги і перекинувся - двоє травмованих. ФОТО

Аварія з потерпілими, де водій не впорався з керуванням і з`їхав у кювет, сталася у Надвірнянському районі. У ній травмувалися водій і пасажирка. Слідчі розпочали кримінальне провадження і з`ясовують всі обставини.
22 липня близько 05:00 сталася ДТП у селі Лісна Тарновиця. На місце поді негайно прибув екіпаж групи реагування патрульної поліції, який викликав медиків і рятувальників. Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 20-річний водій автомобіля «BMW 316» не справився з керуванням, з`їхав з проїзної частини дороги і врізався у дерево. Внаслідок зіткнення автомобіль перекинувся на бік, через це рятувальниками проведено заходи з деблокування, повідомляє обласна поліція.
Крім водія в автомобілі була 18-річна пасажирка. Йдеться про мешканців Надвірнянщини, яких госпіталізовано у медзаклад, а ступінь отриманих тілесних ушкоджень встановлюють медичні працівники. У керманича транспортного засобу відібрано кров на перевірку стану сп`яніння.
За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Усі деталі встановлюються слідчими.
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують учасникам дорожнього руху на дотриманні ПДР.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.