ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Буковині за спробу порушення кордону затримали 11 ухилянтів. ФОТО

«РУБІЖ-2022»: НА БУКОВИНІ ЗА СПРОБУ ПОРУШЕННЯ КОРДОНУ ЗАТРИМАЛИ 11 УХИЛЯНТІВ
Впродовж доби, у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж-2022», прикордонники Чернівецького загону затримали 11-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до території Молдови.
Під час реалізації випереджувальної інформації, співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з прикордонним нарядом відділу «Кельменці» та представниками патрульної поліції, вчора вдень затримали водія однієї з служб таксі та 2-х чоловіків призовного віку - мешканців Полтавської та Рівненської областей. Автомобіль марки «Дачія-Логан» з українською реєстрацією, яким пересувались правопорушники, було зупинено охоронцями кордону для перевірки на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області. Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались про намір незаконного перетину кордону.
За аналогічних обставин, впродовж доби охоронці кордону відділів «Сокиряни» та «Кельменці», затримали ще дев’ятьох військовозобов’язаних осіб, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж. Порушниками кордону виявилися мешканці Дніпропетровської, Харківської, Донецької та Київської областей.
Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», поінформовано представників ТЦК Чернівецької області.