ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Молодий підприємець з Городенки Андрій Чабан балотуватиметься у депутати

Молодий підприємець з Городенки Андрій Чабан розповів, чому братиме участь у місцевих виборах-2020. 

"З великою відповідальністю та готовністю працювати для рідного краю, братиму участь у місцевих виборах до Городенківської територіальної громади", - написав підприємець на своїй сторінці у фейсбук.

"Городенка – це моє рідне місто, пишаюся тим, що я тут народився та живу. Мені небайдуже, якою буде наша громада через декілька років. Час не стоїть на місці, все навколо змінюється і змін потребуємо ми.

У нас є чим пишатися – родючі чорноземи, ліси, Дністер, розвинуте сільське господарство і це далеко не весь список. А ще у нас не менш багате минуле, слід в  історії Городенківщини залишили чимало відомих людей", - каже підприємець.

Також Андрій Чабан звернув увагу на проблеми: «Потрібно пам’ятати про те, що у нас, як і у кожній громаді, є проблеми, які потребують вирішення, а саме: відсутність міжбудинкових проїздів, проблема з тротуарами, поганий стан доріг, немає належного освітлення у темну пору доби, деякі електричні опори перебувають в аварійному стані. Це лише частина проблем, з якими доводиться стикатися щодня, а є ще інші, про які мешканці можуть і не здогадуватись. Переконаний, разом ми зможемо їх вирішити, але для цього потрібна плідна та наполеглива праця. Успіху досягнемо тоді, коли депутати громади будуть працювати разом з мешканцями. Тому я прийняв рішення брати участь у місцевих виборах, щоб спільною працею покращити ситуацію у нашій громаді”.

Читайте також: Андрій Чабан привітав краян з Днем міста і храмовим святом. ВІДЕО