ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Минулої доби в аваріях на Прикарпатті травмувалося троє людей. ФОТО

Учора, 3 червня, упродовж доби на території Івано-Франківської області сталося три автопригоди, у яких травм зазнало троє осіб. За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження.
Близько 22.30 год. у Калуші сталась дорожньо-транспортна пригода. Як попередньо встановили слідчі, 30-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та допустив зіткнення із бетонною опорою лінії електропередач. У результаті автопригоди пасажирка транспортного засобу з травмами доставлена до лікувального закладу, повідомляє обласна поліція.
Водія перевірено - тверезий.
Ще одну аварію поліцейські зареєстрували вчора у селі Вербилівці Рогатинської територіальної громади.
Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події попередньо встановлено, що 40-річний водій, мешканець Івано-Франківська, керуючи мотоциклом «Honda», рухаючись автодорогою сполученням «Мукачево-Львів» в напрямку Рогатина, під час обгону зіткнувся з автомобілем «Opel Vectra» під керуванням 65-річного франківця. Останній рухався в попутньому напрямку та повертав ліворуч.
Внаслідок ДТП пасажирка мотоцикла травмувалася, її госпіталізували в обласну лікарню Івано-Франківська.
Водії – тверезі.
Автопригода в селі Скобичівка Старобогородчанської територіальної громади сталася близько 18 години.
Слідчі попередньо встановили, що 48-річна мешканка Івано-Франківська, керуючи автомобілем «Ауді А», рухаючись автодорогою «Мукачево-Львів», неподалік заправки, здійснюючи розворот, не надала переваги в русі, допустивши зіткнення з автомобілем «Ford Orion» під керуванням 58-річного мешканця Богородчан, який рухався попутно по головній дорозі.
В результаті ДТП 85-річна пасажирка автомобіля «Ford Orion» отримала різні тілесні ушкодження та госпіталізована у Богородчанську лікарню.
Водії – тверезі.
За всіма фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Поліцейські вкотре закликають всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР.
  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.