ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Минулої доби на дорогах Прикарпаття у ДТП травмувалися двоє пішоходів. ФОТО

Минулої доби на дорогах Прикарпаття у ДТП травмувалися двоє пішоходів. Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими стались вчора, 28 лютого, у Івано-Франківську та Яремче.

Так,  о 20:14 в Івано-Франківську 26-річна мешканка обласного центру, керуючи автомобілем «БМВ», не вибрала безпечної швидкості руху та допустила наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

В результаті аварії 19-річна мешканка Івано-Франківська отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до ОКЛ.

Водійка – твереза.

Ще одна аварія трапилася о 21:33 у Яремчі. Водій 2001 р. н., місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Фіат Дукато», рухаючись дорогою «Мукачево-Львів» проявив неуважність та вчинив наїзд на дівчину-пішохода, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Внаслідок ДТП 17-річну потерпілу госпіталізовано в Яремчанську ЦМЛ із діагнозом: політравма, перелом кісток тазу, зарита черпно-мозкова травма, струс головного мозку.

Водій – тверезий.

За фактом аварій розпочато кримінальні провадження. Проводиться слідство.

"Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, і найголовніше – не наражати на небезпеку своє життя та інших учасників дорожнього руху. Також просимо пішоходів бути обережними!" - закликають поліцейські.