ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Любомир Глушков розповів про плани Коломийської РДА на 2020 рік. ВІДЕО

Як повідомляло "Дзеркало", 11 грудня Любомира Глушкова призначили головою Коломийської РДА. Вчора, 12 грудня,  у залі засідань райдержадміністрації відбулося офіційне представлення новопризначеного очільника району.

Журналісти «ДК» вирішили розпитати пана Любомира про найближчі робочі плани.

«2019 рік був дуже нелегким, але попри все нам вдалося реалізувати дуже багато різних проєктів у галузі освіти, медицини, спорту, соціального захисту, підтримки талановитої молоді та дітей. Наступний рік, думаю, буде нелегшим, але ми докладемо всіх зусиль, щоб заплановане обов’язково реалізувалося.

Ми плануємо підняти рівень сільської медицини до рівня міста. Все для цього робили, покращуючи матеріально-технічну та навчальну бази. Обладнали багато різних методичних кабінетів для наших дітей. Думаю, на цьому не зупинимося, рухатимемося вперед.

Найближчим часом плануємо завершення реконструкції Лісно-Хлібичинського дитячого садочка та його відкриття. Досі в селі садочка не було. На порядку денному – завершення будівництва амбулаторій у Коломийському районі й ОТГ. Також заплановано будівництво великого модульного спортзалу в Королівці. Сподіваюся, наступного тижня розпочнемо роботи.

Наступний рік буде роком будівництва доріг, про що заявив і Президент України, й Прем’єр-міністр, і голова обласної державної адміністрації. Сподіваємося, на це буде фінансування, бо дороги – це артерії країни. Ми мали методику, яким шляхом рухатися. Тобто, спочатку мова йшла про центральні дороги державного значення, потім – обласного, далі - вийти на місцеві дороги. За цим принципом рухатимемося й надалі».

Юлія МАРЦІНОВСЬКА

Андрій КАНЯ