ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Liberty Space" Печеніжинської ОТГ визнано кращою практикою молодіжної роботи в Україні

Нещодавно завершився Третій Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць в Луцьку. Там нагородили переможців Кращих практик молодіжної роботи 2019 року.

Про це розповіла керівниця громадської організації «ДІЄ» Марія Луцак.

Метою цьогорічного Форуму було підбиття підсумків реалізації п’ятирічної програми "Молодіжний працівник". Понад 100 учасників, міжнародні експерти, представники урядових і неурядових установ зустрілися, щоб у триденному нон-стоп форматі обговорити найактуальніші кейси молодіжної політики та проаналізувати якісні показники діяльності програми.

В десятку найкращих ініціатив, відібраних із понад 150 заявок, ввійшло і створення громадського простору «Liberty Space» в Печеніжинській ОТГ. Над створенням простору працювала команда ГО «ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають» та Молодіжна рада Печеніжинської ОТГ, в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», за підтримки ГО «Центр Політичних Студій» та Програми ДОБРЕ.

Офіційне відкриття громадського простору відбулося в липні. За цей час тут провели і проводять безліч цікавих заходів. Це - місце відпочинку, роботи та навчання для всіх охочих. Попереду - ще багато нових ідей і проєктів, які будуть втілені активною молоддю.