ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Куди піти на вихідних у Коломиї?

Цього тижня Коломия запрошує гостей та жителів міста не сумувати вдома, а культурно відпочити від робочого тижня.

Творчий дворик продовжує свою роботу і запрошує уже сьогодні 2 липня о 18:30 прийти і послухати ліричну музику, насолодитися романтичною поезію та просто неймовірною атмосферою. Пригоститися можна буде холодним лимонадом, а  родзинкою вечора  стане виступ гурту «Кицям сняться сни».

3 липня о 16:00 відбудеться відкриття виставки картин Лева Чопенка у Коломийській малій філармонії “Сокіл”. Пориньте у світ творчості і краси вже цієї неділі.

Також 3 липня о 17:00 у Коломийській філармонії "Сокіл" відбудеться  благодійна моновистава «Френк Сінатра», на яку Вас запрошує соліст Київського Національного академічного театру оперети, Заслужений артист України — Дмитро Шарабурін. Виручені кошти від квитків підуть на потреби ЗСУ.

Кінотеатр “Стрічка кіно та кава” запрошує Вас насолодитися сучасним кінематографом та смаколиками. На великих екранах довгоочікувані прем’єри:

“Посіпаки: Становлення лиходія” 

Опис: приготуйтеся до повернення феноменальної анімаційної франшизи! Посіпаки, жовті і невгамовні повелителі мільйонів, проведуть вас туди, де все почалося. Вибуховий гумор від Illumination і велика мрія одного хлопця стати найвеличнішим лиходієм людства.

“Чорний телефон”

Опис: Після моторошного викрадення 13-річний підліток опиняється замкнутим в звуконепроникному підвалі зі зламаним чорним телефоном. Несподівано хлопець отримує дзвінок від попередніх жертв вбивці, які будь-що прагнуть його врятувати…

“Світ Юрського періоду 3” 

Опис: Культова франшиза продовжиться! Нова глава з життя динозаврів у XXI столітті. Давні ящери і сучасні люди намагаються співіснувати в одній екосистемі, та це не завжди завершується успіхом.