ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Кращі спортсмени Прикарпаття отримали грошові сертифікати. ФОТО

Щороку, у грудні, на Франківщині відзначають кращих спортсменів та їхніх наставників за підсумками виступів на змаганнях міжнародного рівня.
"Сьогодні мала за честь вручити грошові сертифікати на суму від двох до 40 тисяч гривень декільком десяткам прикарпатських спортсменів і їх тренерам", - повідомила у фейсбуці міський голова Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА.
"Цей рік для нас усіх був надзвичайно тяжким. На жаль, через війну, яку розпочала московія проти нашого народу, не завжди спортсмени мали змогу належним чином готуватися до змагань, отримувати досвід під час поєдинків із суперниками. Та попри все вони довели міжнародній спортивній спільноті, що є найсильнішими та найшвидшими у багатьох видах спорту.
Бути кращим у спорті - це тяжка клопітка праця, яка вимагає неймовірних зусиль як від самих спортсменів, так і від підтримки тренерів.
Сьогодні наші спортсмени мають з кого брати приклад. Це наші незламні військовослужбовці, котрі ціною власного життя виборюють наше майбутнє. Їхня звитяжна боротьба на фронті є взірцем того, як потрібно йти до мети і здобути таку омріяну для всіх нас Перемогу над ворогом.
Впевнена, що наша держава з такими гідними спортсменами досягне ще більшого визнання серед інших країн. Адже люди з такою силою волі, жагою до перемоги є направду незламними! Пишаюся вами! Бажаю й надалі великих перемог та здобутків!
Схиляю уклінно голови перед загиблими Героями. Дякую всім, хто тримає наше небо!" - йдеться у дописі.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.