ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Кому варто придбати окремо стоячу морозилку: цілі експлуатації

Іноді вбудованого об’єму морозилки, що у холодильному агрегаті, недостатньо для зберігання їстівних припасів. У таких випадках на допомогу приходить велика камера формату «соло». Її внутрішня конструкція дозволяє дотримуватися правильного товарного сусідства, а зручна система керування допомагає підбирати ідеальні температурні умови для різних категорій продуктів. Кому ж варто задуматися про придбання місткої окремо стоячої морозильної камери?

Власники фруктових садів

Наявність на присадибній ділянці хоча б кількох фруктових дерев або плодово-ягідних кущів — це привід купити додаткове обладнання для кухні. Урожай, зібраний у вдалий рік, точно не поміститься у мініатюрну морозильну камеру в холодильнику. 

Морозилка Снайге знадобиться для заморожування фруктів і ягід, а також напівфабрикатів з ними. Наприклад, плоди, очищені від хвостиків та листя, можна зберігати у замороженому вигляді до 1 року. А термін зберігання домашніх вареників або штруделів у морозильній камері сягає 2-3 тижнів. 

Також морозилка дозволяє готувати фруктове морозиво у домашніх умовах. Власноруч зроблені сорбенти мають набагато більше корисних властивостей, ніж куповані.

Люди, які вирощують свійських птахів або худобу

Свіже м’ясо псується дуже швидко. Навіть у холодильнику воно за кілька днів «обвітрюється» та перестає бути їстівним. У морозилці ж термін зберігання збільшується у десятки разів:

1) цілі тушки птиці при низькій температурі залишаються придатними до вживання впродовж 12 місяців;

2) великі шматки свинини, баранини та телятини можна заморожувати на 6-9 місяців;

3) м’ясні фарші лежать у морозильній камері до 3-4 місяців.

Великі родини

Для великої родини морозильна камера «соло» — це маст хев. На її полицях знайдеться достатньо місця для таких продуктів, як:

  • м’ясо та риба,
  • домашні сири й дитячі пюре,
  • різні сорти зелені,
  • сало та субпродукти,
  • морозиво та десерти швидкого приготування.

Доступна за посиланням https://www.moyo.ua/bt/kbt/morozilniki/beko/ морозилка Беко  врятує від голоду навіть тоді, коли відсутня можливість відвідати супермаркет. У ній знайдуться заготовляння для приготування «першого», «другого» і десерту.

Мешканці будинків у приватному секторі

Власники приватних будинків часто садять городи або принаймні невеликі грядки. Частину городини любителі «натурпродуктів» з’їдають відразу після достигання, решту — консервують або солять. На жаль, в обробленому вигляді плоди змінюють смак та стають менш корисними. 

Щоб уникнути погіршення гастрономічних властивостей, овочі з городу доцільно зберігати у морозилці. Для заморожування підходять плоди:

  • цілі й нарізані кубиками або скибочками,
  • натерті на тертці,
  • перемелені за допомогою блендера чи м’ясорубки.

Вегани та вегетаріанці

Прихильникам їжі рослинного походження іноді важко збалансовано харчуватися. Зумовлено це тим, що влітку корисні сезонні фрукти, овочі та ягоди доступні на кожному кроці, а от взимку чи навесні вони — на вагу золота. 

Щоб не витрачати сотні гривень на перці, огірки або цукіні у холодний період року, варто заздалегідь «завантажити» ними кілька полиць у морозилці.

Морозильні камери потрібні всім людям, які харчуються домашньою їжею і часто готують самостійно. Єдина умова для їхнього встановлення — наявність достатньої кількості вільного місця на кухні.