ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Команда Коломийського політехнічного коледжу - чемпіон області з шахів. ФОТО

 У вівторок, 25 лютого, в Івано-Франківську відбулися обласні Спортивні ігри з шахів серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

У змаганнях взяли участь 18 команд з різних куточків області.

До складу команди входило два юнаки та дві дівчини. Грали у швидкі шахи з контролем часу 10 хв. + 5 сек. за кожен зроблений хід. За перемогу в поєдинку команді нараховувалося 2 очки, за нічию - очко.

Впевнену та змістовну гру показала команда Коломийського політехнічного коледжу, за яку виступали Роман Стефурак, Тарас Стефурак, Надія Романенчук та Вероніка Григорчук (керівник фізичного виховання Ярослав Островський ).

Здобувши перемоги у всіх своїх поєдинках, коломийські "політехи" впевнено посіли перше місце.

Другою стала команда Калуського політехнічного коледжу, а бронзу здобули студенти Івано-Франківського коледжу електронних приладів.

Четвертою стала перспективна команда Коломийського медичного коледжу.

Також коломияни відзначилися і в особистому заліку. Брати Роман і Тарас Стефураки зі стовідсотковим результатом посіли перші місця на своїх шахівницях, Надія Романенчук здобула бронзу, а срібною призеркою стала Вероніка Григорчук.

Ще одне срібло для Коломиї виборола студентка медичного коледжу Віталія Тимчук. Переможців та призерів відзначили кубками, медалями та грамотами Міністерства освіти і науки України.

Варто додати, що Коломийський політехнічний коледж другий рік поспіль стає переможцем такого турніру та, на правах чемпіона, формуватиме команду Івано - Франківської області для участі в Спортивних іграх України.