ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийську молодь запрошують у дебатну школу

Навчитися виступати публічно і засвоїти навики успішних людей? Уже цими вихідними відбудеться Коломийська дебатна школа.

 15-16 лютого коломийські школярі та студенти навчаться виступати привселюдно та ефективно відстоювати свою позицію за допомогою дебатів. 

Дебати - це новітня освітня технологія для покращення навичок аргументації учнів та студентів. Під час дебатної гри учасникам потрібно переконати суддю у правильності своєї позиції за допомогою чіткої аргументації.

Школу відвідають кращі дебатери України, щоб допомогти коломийській молоді опанувати мистецтво аргументації і передати свої знання та досвід. Учасники відразу ж будуть застосовувати отримані знання на практиці — дебатувати, моделюючи засідання британського парламенту. 

Навички, засвоєні під час дебатної школи, пригодяться учасникам у спілкуванні, дозволять стати справжніми лідерами і допоможуть добитися успіху в житті.

Участь у дебатній школі безкоштовна й доступна для всіх завдяки підтримці Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації, мережі закладів “Sushi House”, відділу молоді та спорту Коломийської міської ради та громадській організації "Space UP".

Щоб взяти участь у дебатній школі, обов’язково потрібно заповнити коротку анкету за цим посиланням до п’ятниці.

Дата: 15-16 лютого

Місце проведення: Коломийська гімназія імені М. Грушевського, вул. Івана Франка, 19.

Детальна інформація:
https://www.facebook.com/kolomiyadebates
https://www.instagram.com/kolomiyadebates

Контакти: 063 14 34 003 (Неля Коротушак, голова Коломийського дебатного клубу).

До теми: Вчимо молодь говорити ефективно: дебатна школа в Коломиї