ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийський ФК "Варатик" відзначив першу річницю. ФОТО

Цього тижня на стадіоні в П’ядиках відбулося справжнє дитяче футбольне свято. Так клуб "Варатик" відзначив свою першу річницю.

Ідея створення виношувалася давно, але втілити її вдалося 1 жовтня минулого року. Сьогодні у "Варатику" - сім вікових груп. У кожній віковій категорії - по 5-6 дуже талановитих футболістів. На честь свята нагородили сім найкращих спортсменів із трьох вікових категорій.

"Ми бачимо результати дітей, які до нас приходять. Команди показують дуже достойний рівень футболу. За цей рік у нас з’явилася впевненість, що ми все правильно робимо", - каже президент клубу Юрій Островський.

Зараз "Варатик" бере участь у дитячій юнацькій футбольній лізі та грає в першості області. В планах на найближчий рік – акцент на тренуваннях і розвитку, а також планомірна підготовка команди до чемпіонату України U19.

Однак, є в президента "Варатика" й велика мрія:

 "Ми б дуже хотіли мати свою базу. Було б круто мати своє поле, свій гуртожиток або хостел, де ми могли б проводити збори та приймати змагання, запрошувати інші команди", - ділиться Юрій Островський.