ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийський драмтеатр запрошує на прем'єру вистави "Сто тисяч"

Коломийський драматичний театр ім. І. Озаркевича запрошує 22 лютого на прем'єру - комедію Івана Карпенка-Карого "СТО ТИСЯЧ". Початок о 18.00.

"Зізнайтеся чесно, хто з Вас жодного разу не попадався на привабливий гачок лохотронів, особливо популярних в наш час, завдяки новітнім інформаційним носіям – мобільному та інтернет зв’язку, надмірному захопленню соціальними мережами? А потім з гірким розчаруванням повторював для себе прописну істину, що дармовий сир буває тільки в мишоловці.
Власне, в таку ситуацію і потрапив наш головний герой Герасим Калитка. Але з якими благими намірами: прикупити до свого поля такі ласі шматочки земельки… “Ох, земелько, свята земелько, Божа ти донечко!”; “Ідеш день - чия земля? Калитчина; їдеш два – чия земля? Калитчина; їдеш три – чия земля? Калитчина… Диханіє спирає…А скотини, а овець розведу – земля під товаром буде стогнать…”

Кожен знайде в цьому дійстві найпривабливіші для себе цінності: Хтось – дармові гроші, багато грошей ! Хтось – одвічну цінність нащадків трипільців – землю, родючий чорнозем, над яким і сьогодні зависає чорна тінь експансії чужих грошей! Дивіться, думай-ТЕ, аналізуй-ТЕ!" - йдеться в анонсі.

На благодійних умовах (за попереднім узгодженням)  до перегляду вистав запрошують учасників національно-визвольного руху, військових дій на сході України, благодійних організацій для людей і дітей, що потребують соціальної опіки (контактний телефон - 099 19 85 770 та 096 65 10 382)

Каса працює з 9.00 год. до 17.00 год щодня.

Телефон для довідок (03433) 5 04 41; 4 78 44