ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийський БФ "Крокус" закликає підтримати акцію "Долання бар'єрів через подаровані подорожі"

30 листопада  вчетверте відбудеться Всеукраїнський день добрих справ "Щедрий Вівторок".
 БО "Коломийський благодійний фонд "Крокус" (Crocus) закликає підтримати їхню акцію "Долання бар"єрів через подаровані подорожі". Команда правління та волонтерів БФ "Крокус", починаючи з Всесвітнього дня доброти, оголошує збір коштів для організації заходів, спрямованих на оздоровлення та активний відпочинок осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень та психічних розладів, а також законних представників, які супроводжуватимуть їх.
Адже, як наголошують ініціатори акції, в Україні не існує державної фінансової підтримки санаторно-курортного лікування повнолітніх осіб з писихічними розладами та інтелектуальними порушеннями, а також соціальної послуги відпочинку законних представників від догляду за ними.
Це створює бар'єри для участі цієї категорії людей у програмах оздоровлення, реабілітації та відпочинку. Тому виконання таких програм беруть на себе громадські і благодійні організації - такі як БФ "Крокус", знаходячи на це кошти різними фандрайзинговими способами. "Щедрий Вівторок" - одна з таких можливостей.
"Долучайтеся до добрих справ напередодні, в день та в час після "Щедрого Вівторка". Адже допомагати можна не лише у визначені світом дні.
Реквізити для перерахунку коштів:
ТВБВ №10008/0129
філія-Івано-Франківського
облуправління АТ "Ощадбанк"
МФО-336503
п/р UA163365030000026002300016023
Хто має бажання допомогти в інший спосіб, вислухаємо ваші пропозиції по телефону за номером 0973400526" - наголошують організатори.
Довідково: Щедрий Вівторок (англ. Giving Tuesday) — Всеукраїнський день добрих справ у рамках глобального руху Giving Tuesday. Цього дня мільйони людей у понад 154 країнах світу влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах із закликом робити добрі справи. У 2018 році Україна вперше приєдналась до міжнародної благодійної спільноти і стала 154-ю країною, яка долучилась до Giving Tuesday. Вперше Всеукраїнський день добрих справ відбувся 27 листопада 2018 року. У 2021 році "Щедрий Вівторок" припадає на 30 листопада.
 
  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.