ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийських поліцейських вітали з професійним святом. ФОТО

Як повідомляли, сьогодні, 4 липня, в Україні відзначають День Національної поліції України. У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулися урочистості з нагоди відзначення 7-ої річниці Національної поліції України. Кращих поліцейських нагороджено подяками та грамотами.
У Коломиї теж вітали працівників поліції з їхнім професійним святом.
"Сьогодні мав честь привітати з професійним святом коломийських поліцейських, - написав у фейсбуці міський голова Богдан Станіславський. -  Саме в цей день сім років тому вперше в Україні нова поліція склала присягу. Від того часу і до тепер поліцейські безперервно бережуть наш спокій. Вдень і вночі нас охороняють".
З нагоди свята мер подарував правоохоронцям електричний самокат: "Впевнений, що він їм стане у пригоді".
"Я дякую поліцейським, що вони весь цей час оберігають Коломийську громаду. А з початком повномасштабного вторгнення докладають максимальних зусиль заради нашого спокою. Ми й уявити не можемо скільки обов'язків зараз лягло на плечі поліції, але можемо бачити результат - адже ми у безпеці", - йдеться у дописі.
 
"Відділ поліції - дієвий військовий орган, який може впоратись з будь-якими викликами. Не дивлячись на те, що багато в залі юних представників, більшість з вас вже бачили бойові дії. За ці місяці ви зарекомендували себе як професіонали, - наголосив начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков. - Влада і форма - завжди випробування на честь і гідність. І завжди треба лишатись людиною з великою літери".