ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийські спортсмени знову на висоті! Перше та друге місце на Чемпіонаті України з вільної боротьби у вихованців ДЮСШ!

Коломийські спортсмени знову на висоті! Перше та друге місце на Чемпіонаті України з вільної боротьби у вихованців ДЮСШ!

Коломийські спортсмени тішать нас своїми спортивними досягненнями! Цього разу важливі нагороди приїхали з міста Ужгород, Закарпатської обл., де з 2 по 5 березня  відбувався відбірковий Чемпіонат України (U-15) з вільної боротьби.

У змаганнях взяли участь більше 500 спортсменів з 20 областей України.

Вихованці Коломийської ДЮСШ вибороли ПЕРШЕ та ДРУГЕ місце!

       1 місце - СИМАК ЮРІЙ! ( у ваговій котегорії 41 кг ) Юрій виграв усі 5 сутичок!

Ця перемога дарує спортсменові путівку на Чемпіонат Європи, який відбудеться у Греції. З чим ми вітаємо Юрія і бажаємо гідно представити Україну! 

2 місце - КВАСНЮК МАРКО!

Марко був дуже близьким до остаточної перемоги, виграв 4 сутички та, на жаль, у важкій боротьбі 5-ту фінальну програв з рахунком 3-2.  Але що найцікавіше, Марко Кваснюк боровся у ваговій категорії 38 кг, хоч сам спортсмен важить 34 кілограми!  Це вражає, тому ми щиро вітаємо Марка і знаючи його мотивацію та працелюбність в залі, віримо в наступні феноменальні перемоги!

Але що важать зусилля спортсменів, коли поруч немає людей, що віддають увесь свій час, досвід та силу у виховання нових спортивних зірок! Ми цінуємо й захоплюємось такою працею, адже дуже часто хлопці й дівчата з Коломийської ДЮСШ представляють Україну на міжнародних аренах!

Вітаємо увесь тренерський склад Коломийської ДЮСШ:

Ігора Василишина,

Григорія Шулепу,

Миколу Угринчука,

Наталію Пульковську,

Любомира Симака, який захищає нас від ворогів в лавах ЗСУ!

Коломия пишається вами! Вкотре ви приносите спортивну славу нашому місту!