ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийські рятувальники мають нового керівника. ФОТО

Коломийські рятувальники мають нового керівника - Андрія Мочерняка.
Про це у фейсбук повідомив міський голова Богдан Станіславський.
"З децентралізацією зміни прийшли не тільки до громад, але й до тих, хто стоїть на варті їхньої безпеки. Так, Коломийський міськрайонний відділ ДСНС буде об'єднувати частини у Городенці, Снятині та Коломиї. Це нові виклики та нові обов'язки, адже якщо і досі за звичкою ми називаємо їх "пожежники", то насправді рятувальники здійснюють набагато більше функцій. Сьогодні в нашому місті представили нового начальника відділу, перед яким стоїть ця відповідальність.
Вітаю з призначенням Андрія Мочерняка, який вже має керівний досвід, адже кілька років перед цим він очолював районний відділ ДСНС в Надвірнянському районі. Бажаю наполегливості та професійних успіхів у вашій нелегкій, але такій потрібній роботі", - йдеться у дописі.
Голова Коломийської РДА Любомир Глушков зазначив:
"Коломийщина неодноразово була в зоні стихійного лиха. Особливо турбують весняні повені. Від того, наскільки професійною та злагодженою буде робота наших рятувальників, залежатиме безпека та життя наших краян. Приємно, що сьогодні приходить справжній професіонал, якого знаю більше 20-ти років. Підрозділ передається в надійні руки. Сподіваюся, що й надалі ми будемо плідно співпрацювати й рятувальники надаватимуть потрібну допомогу для наших жителів."