ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийські рятувальники - переможці змагань серед газодимозахисників Прикарпаття. ФОТО

11 жовтня на спортивно-оздоровчому комплексі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області   відбулися щорічні обласні  змагання газодимозахисників серед  пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області.

Урочисто відкриваючи змагання, т.в.о. начальника Управління ДСНС в області Ігор Оксентюк  зазначив, що кожна двадцята пожежа ліквідовується з допомогою ланок газодимозахисної служби, тому розвиток газодимозахисної служби є одним з пріоритетних напрямків у структурі Управління ДСНС в області, інформує пресслужба відомства.

Напередодні свята Дня захисника України Ігор Оксентюк вручив грамоти ІваноФранківської ОДА та Управління ДСНС в області кращим працівникам Управління.

В обласних змаганнях участь взяли 23 команди. Традиційно змагання складалися з трьох видів - пожежно-рятувальної естафети, рятування потерпілого з третього поверху навчальної вежі, біг дистанцією. У цих видах спортсмени мали продемонструвати як свої професійні та спортивні якості, так і волю до перемоги та командну гру. Родзинкою заходу стали змагання серед дітей. Малюки мали змогу спробувати свої сили у рятувальній справі.

За результатами змагань, третє місце здобули рятувальники з міста Надвірна, другими стали газодимозахисники з Городенки.

Перемогу в змаганнях серед газодимозахисників пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області здобули коломийські рятувальники.

Ігор Оксентюк вручив переможцям медалі, грамоти та грошові сертифікати, а команді-переможниці - перехідні кубки змагань.