ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийські ліцеїсти - найкращі оператори дронів в Україні.

Коломийські ліцеїсти найкращі оператори дронів в Україні.

Найкращий результат показала команда «Крила Карпат» Коломийського ліцею №5 імені Тараса Шевченка на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту. У категорії «політ на відкритій місцевості» коломияни здобули беззаперечну перемогу, виборовши золоті медалі. Але це ще не все. У категорії «політ у приміщенні» наша команда зайняла почесне друге місце.

Чудовий результат, який демонструє, що наші ліцеїсти – сучасні, розумні, талановиті та завзяті. А ще вони прогресивні, із великим захопленням та успіхом вивчають такі нові дисципліни, як от авіамодельний спорт.

Ярослав Витвицький (ліцей №5), Юрій Гуцуляк (ліцей №5), Олег Дуденчук (ліцей №5), Роман Волков (ліцей №5), Станіслав Олексюк (гімназія Грушевського) – це наші переможці. Навчає та допомагає їм наставник Василь Павлюк. Також значну підтримують учні отримують від ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери.

Завдяки ініціативі Міської ради «освітній прорив» ліцей №5 розвиває військово-історичний профіль із застосуванням сучасних технологій, - повідомили на сторінці міського голови Богдана Станіславського