ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийські депутати проголосували за продовження договору оренди "Синього ринку"

 Як повідомляли, на сьогоднішню сесію Коломийської міської ради було винесено питання про продовження дії договору оренди критого ринку "Прут", або як його називають коломияни – «Синій ринок».

До слова, відстояти  питання про продовження договору оренди і тим самим зберегти свої робочі місця – до сесійної зали прийшло кілька десятків підприємців, які працюють на згаданому ринку.

Зважаючи на резонанс, було запропоновано розглянути це питання першим серед земельних.

Після жвавих обговорень і пропозицій «за» продовження оренди «Синього ринку» проголосувало 22 депутати, 1 – утримався, 13 - не голосували.

Нагадаємо, раніше Марія Ткачук написала у фейсбук, що напередодні сесії групою депутатів запущено інформаційну кампанію проти цього питання.

"Мета - забудова цієї ділянки таємничим "приватним інвестором", який готовий заплатити місту 10 млн грн, - пише Ткачук. - Станом на сьогодні на ринку працює 110 підприємців та діє 279 торгових точок. Орієнтовні надходження платежів від колективу Критого ринку до державного та місцевих бюджетів близько 12 млн грн щороку.

Стосовно фейкових повідомлень про надумані кримінальні провадження та хабарі, повідомляю, що нами готуються відповідні заяви до поліції та Національного антикорупційного бюро України стосовно зловживання владою. Також буде проводитися відповідне розслідування приватними детективами".

Головне фото - з архіву Дзеркала