ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийське вагонне депо успішно пройшло атестацію ремонтних робіт

Ремонтні вагонні депо регіональної філії «Львівська залізниця» у Дрогобичі, Коломиї та Здолбунові успішно пройшли атестацію на право виконання планових видів ремонту вантажних вагонів.

Про це повідомили у "Львівській залізниці", пише Дзеркало медіа.

"Уперше атестацію вагонних депо магістралі проведено за новим стандартом товариства СТП 10-004:2019 "Якість і безпека продукції", що розроблений з урахуванням положень національних стандартів, які визначають вимоги до систем управління якістю, зокрема ДСТУ ISO 9001, а також вимоги до проведення інспектування, зокрема ДСТУ ISO/IEC 17020.
 
 
Атестацію підприємств вагонного господарства Львівської залізниці провели фахівці філії "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут залізничного транспорту" АТ "Укрзалізниця".
 
Відповідно до вимог стандарту експертна комісія перевірила підрозділи Львівської регіональної філії, що виконують технічне обслуговування, ремонт рухомого складу і його вузлів та підтвердила належну організацію виробничих і технологічних процесів у депо, що забезпечують високу якість ремонту", - йдеться у повідомленні.