ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийська міська рада затвердила бюджет- 2021

На першому пленарному засіданні IV сесії Коломийської міської ради депутати одноголосно - 34 голосами "за" затвердили бюджет Коломийської громади на 2021 рік.
Про це повідомляють на сторінці міської ради.
"Це бюджет без сюрпризів і таємниць. Він пройшов довге обговорення між депутатами, головними розпорядниками коштів та громадою. І в ньому, настільки, наскільки це можливо, врахована їхня позиція. Ми свідомо обрали такий шлях, адже вже зараз зрозуміло, що наступний рік не буде набагато легшим як теперішній, в тому числі у фінансовому плані. Тому важливо, аби гра була прозорою та чесною і кожен, вже зараз, добре розумів, на що може надіятись",- каже міський голова Коломиї Богдан Станіславський.
На початку сесії троє депутатів склали присягу. Вони зайняли місця у раді замість депутатів, яких було обрано заступниками та старостою.
Так, замість Олега Токарчука, якого обрали першим заступником міського голови, місце у раді зайняв Бордун Любомир Бориславович (Об’єднання «Самопоміч»).
Гнатишин Тарас Федорович став депутатом Коломийської міської ради, оскільки його однопартійця, обранця від ВО «Батьківщина», Володимира Мельничука було призначено заступником міського голови.
Місце Петра Ключівського зайняв Грицюк Михайло Ярославович (ВО «Батьківщина»).
Після того як депутати склали присягу, міський голова Коломиї Богдан Станіславський вручив їм посвідчення та депутатські значки.
Крім того, Коломийська міська рада звернулась до обласної ради з проханням виділити кошти на придбання двох машин-сміттєвозів під євроконтейнери для сміття.
"Це дасть можливість нашому власному комунальному підприємству самостійно вивозити сміття.
Коломийська територіальна громада зі збільшенням населення та зони обслуговування продукує більшу кількість твердих побутових відходів. Часто це унеможливлює своєчасний вивіз, доставку та подальшу утилізацію сміття на території громади, що у свою чергу збільшує засміченість території та формування стихійних сміттєзвалищ.
Тому міська рада просить виділити з обласного бюджету, за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, кошти для купівлі двох машин-смтітєвозів для комунального підприємства Коломийської територіальної громади", - написав на своїй сторінці міський голова.
 
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.