ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийська міська рада продовжує свою роботу: відбулося друге пленарне засідання 54-ї сесії 8-го демократичного скликання

На засіданні обговорювалися різноманітні теми, які стосуються покращення інфраструктури, соціальної політики, економічного розвитку та інших аспектів життя міста. 

Однією з ключових тем обговорення, було призначення нової заступниці міського голови.

23 квітня, під час погоджувальної ради, міський голова Богдан Станіславський звернувся до депутатів з проханням підтримати його пропозицію щодо призначення Юлії Тимків на посаду заступниці міського голови, яка буде курувати освіту, культуру та спорт у місті.

Сьогодні Депутати Коломийської міської ради, проголосували за призначення на посаду заступниці міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради.

Також чиновники обговорювали питання, щодо покращеннь умов у міських закладах освіти та охорони здоров'я.

На порядку денному розглядались земельні питання. Широку дискусію викликало одне з питань, яке йшло як додаткове і не було опубліковане на сайті міської ради, а саме "Про землекористування на вулиці Новодворського, 17."

Депутати активно обговорювали питання бюджету, розподілу коштів та інфраструктурних проєктів, спрямованих на покращення життя місцевих мешканців.

Засідання було відкритим для громадськості, що дозволило кожному висловити свою думку щодо обговорюваних питань.

Вітаємо Юлію Тимків з її новою посадою заступниці міського голови!